Spårvägens Elitvänner 2024 - 5000:-


Vill du stötta Spårvägen Badmintons elitverksamhet säsongen 2024-2025?

Att spela på elitnivå kostar mycket pengar och Spårvägen som förening vill hjälpa till så mycket det går, till det behöver vi ert bidrag.

Nu instiftar vi en ny möjlighet att hjälpa Spårvägens elitsatsande spelare att nå sina drömmar, genom att donera pengar och bli medlem i Spårvägens Elitvänner.

 

Stötta Spårvägen genom att bli medlem i Spårvägens Elitvänner

  • 5000:-/Säsong (Då ingår: Namn på Elitvänner tavla, Kaffe/Macka vid samtliga hemmamatcher i VBL, Specialdesignad Elitvänner tröja)

 

Pengarna som kommer in går oavkortat till:

  • Spårvägens VBL Lag
  • Spelare som gör en helhjärtad satsning genom att spela på BSE (Elitcenter) eller RIG (Riksidrottsgymnasiet).

 

BAKGRUND

Spårvägen Badminton har som övergripande riktlinje att en ansvarsfull ekonomi och elit på högsta nivå kostar mycket pengar.

Spårvägen vill ge de spelare som väljer att göra en full satsning den bästa möjligheten genom att stötta dessa ekonomiskt men för att inte behöva höja träningsavgifter ännu mer eller göra avkall på ungdomsverksamheten skapar vi nu en möjlighet att bidra med en liten summa som öronmärks till elitsatsningen.

Spårvägen Badminton har genom åren fostrat spelare som plockat medaljer på Junior EM, Senior SM och för att dessa ska kunna fortsätta sin satsning är ekonomisk stöttning ett måste. Spårvägen vill hjälpa dessa vidare samtidigt som framtidens elitspelare fostras i klubbens regi, just nu en ekvation som är svår att få ihop ekonomiskt.

En enskild person har svårt att bidra till en stor ekonomisk förändring men många ekonomiska bidrag gör stor skillnad. 30st (och fler) medlemmar i Spårvägens Elitvänner ger ovärderliga medel för att hjälpa dessa elitspelare vidare i sin satsning.

Hjälp oss att nå vårt mål på 150.000kr, ”En kan inte göra allt, men alla kan göra någonting”

 

Dela

Detaljer

Var  Annan anläggning
Aktivitet startar  ons 1 maj 2024 (v. 18)
Aktivitet slutar  mån 31 mar 2025 (v. 14)
Kostnad
  • 5 000,00 kr
Status  Öppen
Bokning
  • Öppen för bokning
Platser 60st
Platser kvar  60 st

Logga in på ditt konto för att anmäla dig till den här aktiviteten

Logga in på ditt medlemskonto
Glömt lösenordet? Skapa konto